Olo on tosi onnellinen. Niin monta asiaa josta iloita.

http://www.youtube.com/watch?v=zGf0ByBPfuI&feature=related

Viikkoon en oo kirjotellut joten vois vähän kertoa tekemisistä.
 Lauantaina menin yhelle kaverille yöks. Meillä oli tosi hauskaa ja paljon naurua riitti. Nähtiin muitaki kavereita kun käytiin tuolla pyörähtää.
Poika haki mut sit sunnuntaina sen kaverin luota ja sen kanssa sit vietin jokusen tunnin.<3 Käytiin täällä meilläki ja kyl iskä & pikkuset tuntu siitä tykkäävän. Meillä oli sulonen päivä vaikka vettä satokin. Käytiin yhellä koskella ja muualla. Se sit heitti mut illasta soulmaten luo, ku sieltä haki jo niitten meijän hoidokkilasten iskä meijät töihin.

Tänään ne sit heitti meijät soulmatelle takas. Ja ens viikolla viel kaks lastenvahti päivää. Ne tytöt on 7, 9 ja 10 vuotiaita. Tai no yks niistä on niitten kaveri. Ne on tosi sulosia, mut kyllähän niihinki kerkes hermot mennä noina päivinä eikä oo ihmekkää kun tehtiin kymmen tuntisia työpäiviä. Tosin ei se sinäänsä rankkaa oo kun ollaan soulmaten kanssa kahestaan paljon ja ne pikkusethan tietty leikkii paljon keskenänsä.

Onneks ei ollut tänään enää töitä vaikka alunperin pitiki olla. Musta ei meinaan ois ollut siihen.
Eilen illalla päätettiin soulmaten kanssa et käytäis moikkaa parii kaverii siinä risteyksessä, mut se lopulta päätty niin et pyöräiltiin viis kilsaa yhen niistä luo ja alotettiin juominen ja hauskanpito. Sitähän siellä olikin, ainaki johonki saakka.
Juttelin paljon exän kanssa ja meil oli hauskaa. Kai se jotain yrittiki, mut tein kyl tarpeeks sujuvasti selväks että ei kiitos.
Mulla oli koko päivän muutenki särkenyt päätä ja ollut kuumeinen olo joten mun keho ei sit tykännyt juomisesta. Laatta lens jo joskus yhen aikaan siellä vaikka en ollut paljoa juonnukkaan. Soitin sit soulmatelle et lähettäskö ku ne oli jossain ja me exän kanssa kahestaan.
Pyöräiltiin sit tos yöl ja aika mukava matka oli. Tosin oli hyvä et vähä virkisty kun sai raitista ilmaa. Kun tultiin sinne niin aika äkkiä painuttiin pehkuihin kun uskoin et mäkin saisin oksettavasta olosta huolimatta unta. Eihän siitä kyl mitää tullu ja joskus kahen aikaan jo sit oksensin kaikki loputki massust ja soulmate piteli hiuksia. Sulonen.<3

Poika tuli hakee mut sit päivällä soulmatelta ja taas jokunen tunti oltiin yhessä.<3 Käytiin yhen meijän yhteisen kaverin luona kahveil sun muuta. Sit se heitti mut tänne kotiin nyt tossa illasta.
Se ajaa mun takia monia kymmeniä ylimääräsiä kilometrejä, mut se sanoo et ei se yhtään haittaa. Korvaan sen kyl sille jotenki. Onneks syksyl jo asutaan molemmat samal paikkakunnal.

Eli siis ISOISO ilonaihe on se et pääsin ykkösvaihtoehtoon kouluun. Iskä soitti aamulla vähä masentuneena et sielt oli tullu kirje ja luki sen sit. Se siis edelleen toivois et menisin lukioon. Ei se ees onnitellu, mut ei se mun päivää masentanu. Äiti meinaan oli kun kotiin tulin tosi hyvällä tuulella ja onnitteli. Sano myös et pistä kämppähakemus menemään ja senhän mä sit pistin. Sain hakee sieltä mistä halusin joten en voi olla mitään muuta kuin ilonen.

Eilen oli myös tullut tilille 350 euroo et kylhän se jo hymyilyttää. Siitä lastenvahtimisesta ja aika hyvä palkka kun vertaa siihen et yhteensä oon ollu sit ku se pesti loppuu niin vaan joku 10 päivää.

Huomenna sit juhannusta viettää. Meen pojan ja kavereitten kanssa sitä viettää. Ehkä siinä menee koko viikonloppu. Ei voi tietää. Sunnuntaina meen sit iha pojalle yöks ja maanantaina sit meen niitä lapsia vahtii.
Ti iltana kun pääsen sieltä niin varmaan koko loppuviikoks pojalle.<3

Saattaa olla et kirjotan viel huomenna mut jos en niin hyvää juhannusta kaikille! (:<3