Hassua kuinka hyvä olo tuli siitä kun asiat sai selvitettyä kunnolla Pojan kanssa. Siis entisen poikaystävän. Ens rakkauden eli Poika isolla P:llä. Nyt ero on tosiaankin lopullista. Ja se on hyvä tietää. Poika eka eilen tunnusti rakastavansa mua vielläkin ja sano et rakasti mua koko sen ajan mitä oltiin yhessä. Sanoin sille samat sanat. Helpotti kun se sano ton et  rakastan sua. Se niin paljon avas taas katsetta enemmän. Enkä enää mieti tyhmiä. Ja viellä lisää juteltiin ja kysyin siltä et aletaanko siitä huolimatta et rakastetaan toisiamme elää ihan omaa elämää ja kattella ymrärille ja yritetään unohtaa rakkaus. Vai että yritetäänkö me viellä joskus tulevaisuues. Ja se mitä Poika sano oli ihan niinku se ois lukemu mun ajatuksia. Molempien tunteet on ihan sitä mieltä et haluis jatkaa. Mut sit taas järki sanoo et siitä ei tuu enää mitään eikä kannata alkaa pilaamaan sitä hyvää mikä meijän välillä oli. Luin eilen vanhoja päiväkirjoja ja tosi monessa kohassa luki "sitten kun erotaan niin haluan muistaa tän suhteen yhtä nauravaisena, ilosena, rakkauden täyteisenä mitä se nyt on." Ja näin se on. Jos me yritettäis uudestaan niin pilattais sekin muistikuva mikä meillä on jäänny tosta suhteesta. Meinaan vaikka rakastetaan toisiamme niin ei me enää osata keskustella asioista samalla tavalla ja ois paljon riitaa ja tukahettuja tunteita meijän suhteita. Samalla tavalla mitä oli vikan kuukauden aikana. Sovittiin siis et aletaan elää ihan kunnolla omillaan. Järjen ratkasu ja hyvä semmonen. Vaikka itkua on paljon niin toi kannatti. Poika kysy lopuks et ollaanhan kuiteski hyviä ystäviä. Vastasin et tietty hassu poika. Sen jälkeen ei enää sanottu mitään.

Tähän on siis päättyny meijän suhe lopullisesti. Joka oli lyhyt vaan 8kk? mutta sitäkin enemmän täynnä rakkautta ja ihania ilosia hetkiä.

Ja on ihana tietää et vaikka tästä meijän ystävyyest ei tulis mitään niin on olemassa ihminen joka on niin samanlainen kun mä. Enkä ees uskokkaan et meijän ystävyyest tulis kunnolla mitään. Molemminpuolista rakkautta ja ystävyyttä on vaikea yhistää.